ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα Σκόπια μεταβαίνει αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρώτο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής (τοπική ώρα, -1):
Ο Αλέξης Τσίπρας θα αφιχθεί στο διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων στις 9:30. Στις 10:00 θα μεταβεί στο κτίριο της κυβέρνησης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή επίσημης υποδοχής και στις 10:10 θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. Στις 10:55 πραγματοποιείται η Ολομέλεια Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και θα ακολουθήσει στις 12:00 η υπογραφή διμερών συμφωνιών. Στις 12:30 οι κ.κ. Τσίπρας και Ζάεφ θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.
Εν συνεχεία, στις 13:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας. Στις 16:30 ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, ενώ η επίσκεψη του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται με το επίσημο δείπνο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι επιχειρηματίες ταξίδεψαν με Τσίπρα και Σταθάκη στα Σκόπια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: «Η Ελλάδα τιμά τους νεκρούς της»
- Μασκ: «Αρνήθηκα επανειλημμένα προσκλήσεις από τον Τζέφρι Έπσταϊν»
- Ζαχαράκη στην Κύπρο: «Η Ελλάδα επενδύει ήδη συστηματικά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών»
- Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.