ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατάθεση Ξυλούρη: Να συλληφθεί ο μάρτυρας ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Άμεση παραπομπή των πρακτικών στον εισαγγελέα
Την διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ, καταγγέλλοντας πως ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας παρακινεί τους πολίτες να μην ακολουθούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
Ο ιατρός και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν.
Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας