ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Άγνωστος Στρατιώτης, ο Αδωνις κι ο Δένδιας, η οργή της Μαρέβας, τα ραντεβού του Greg, πώς ο Κουτσούμπας «γλεντάει» τον Αλέξη και οι αποκαλύψεις του Πατέλη
Με αφορμή τα όσα είπε η Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα, κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν πως «η κ. Μέρκελ δεν λέει τίποτα διαφορετικό από αυτό που έχει προαναγγείλει ότι θα πράξει η σημερινή κυβέρνηση το 2019».
«Υλοποιώντας ένα ευρύ σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα φέρουν επιτέλους στην χώρα ισχυρή ανάπτυξη, θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη εταίρων και αγορών, και έτσι θα διεκδικήσει με αξιοπιστία τη μείωση των υπερβολικών πλεονασμάτων», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος, όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή των στόχων αναφορικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα, φάνηκε να βάζει «φρένο» στα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας ότι έχει γίνει εκτεταμένη διαπραγμάτευση για αυτά τα προγράμματα. Παράλληλα, η καγκελάριος θύμισε τη στάση των Ευρωπαίων, μετά το Eurogroup της Δευτέρας, ότι δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές, άποψη με την οποία δήλωσε ότι συμφωνεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Από το Σάββατο η 24ωρη φύλαξη αστυνομικών σε 25 περιοχές με Ρομά
- Τελικά, πωλείται ή όχι το «Μαρακανά»;
- Ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια: Παραμένουν και σήμερα κλειστά – Δεύτερη μέρα απεργίας των νοσοκομειακών ιατρών
- Βορίδης σε Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποκαλύψεις με έγγραφα για τη δράση του Βάρρα – Τα 5 σημεία