ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική στον κορονοϊό είναι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγός της, όπως ανακοίνωσε μέσω twitter.
Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς
— Niki Kerameus (@nkerameus) October 27, 2020
Η ίδια, όπως αναφέρει στα social media, φαίνεται να είναι ασυμπτωματική ωστόσο έπειτα από τεστ που έκανε, διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον ιό. Γι’ αυτό και τονίζει πως θα παραμείνει σε απομόνωση, τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών. Στέλνει, μάλιστα, το μήνυμα σε όλους: «Μένουμε ασφαλείς».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρί Σεν Ζερμέν: Το… deal του αιώνα για το «Παρκ ντε Πρενς»! Ο ρόλος του Αλ Κελαϊφί και η πολιτική στροφή
- Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση που συνδέει τον Λευκό Οίκο με ένα από τα μεγαλύτερα crypto καζίνο παγκοσμίως
- Το σχέδιο Μητσοτάκη μέχρι τις εκλογές και η Συνταγματική Αναθεώρηση
- Εθνική Ασφαλιστική: Πουλάει πέντε ακίνητα αξίας €44 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.