ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική είναι η πρώτη εκτίμηση που κάνει η ελληνική πλευρά στην συμφωνία που επήλθε στη Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη.
Είναι θετικό ότι η Διάσκεψη επιβεβαίωσε την προσήλωση στην εξεύρεση πολιτικής λύσης και την δέσμευση των κρατών για τήρηση του εμπάργκο όπλων για το θέμα της Λιβύης, ανέφεραν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου το βράδυ της Κυριακής.
Η επίσημη τοποθέτηση της ελληνικής πλευράς θα γίνει αύριο μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου αναμένεται να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης, σημείωναν οι ίδιες πηγές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάρτι στη Cenergy, στα 2,5 δισ. ευρώ η κεφαλαιοποίησή της
- Στην Κοπεγχάγη ο Κυριάκος Πιερρακάκης για Eurogroup και ECOFIN
- Πούτιν: Η Ρωσία περιορίζει σκόπιμα την οικονομική ανάπτυξη για να ελέγξει τον πληθωρισμό
- Κατασχέθηκε ποσότητα ρεκόρ άνω του 1.500.000 ml σε υγρά αναπλήρωσης και συσκευών ατμίσματος στους Ευζώνους
