ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εισβολή από μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη του κινήματος, αφού παρέκαμψαν τους αστυνομικούς της εισόδου της πολυκατοικίας, ανέβηκαν εξοργισμένοι στον δεύτερο όροφο. Αφού φώναξαν συνθήματα και κόλλησαν αφίσες στις πόρτες των γραφείων, στη συνέχεια αποχώρησαν.
«Τις τελευταίες ημέρες τα γνωστά κοράκια-μεγάλο συμβολαιογράφοι της πόλης πιστοποιούνται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια. Ετοιμάζονται να κάνουν νέα γενική συνέλευση στις 12 του Φλεβάρη για να σπάσουν την αποχή», τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού.
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει τη συνέχιση της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι την επόμενη συνέλευσή του, στις 4 Μαρτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Να σταματήσει η ανθρωποφαγία και ας αξιολογηθεί και ο Λαζαρίδης και όποιος άλλος για το έργο τους – Έχουμε την αντιπολίτευση της απελπισίας
- Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα τιμή-στόχος €53 – Στο επίκεντρο οι παραχωρήσεις
- Χρυσός: Υποχωρεί ελαφρώς καθώς οι traders αξιολογούν την εύθραυστη κατάσταση στη Μέση Ανατολή
- WSJ: Σχέδιο για «ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ» εντός της Συμμαχίας – Η Ευρώπη επιταχύνει το plan B σε περίπτωση αποχώρησης των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.