ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στην οδό Βασ. Ηρακλείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr στο επεισόδιο ενεπλάκησαν περίπου δέκα άτομα της φυλής Ρομά. Ένας από τους εμπλεκόμενους τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά έναν άλλο στα πλευρά. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της συμπλοκής.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας “Ζ” ενώ ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου αστυνομικός της ομάδας “Ζ” παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.
Πηγή: thestival.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ : Δημόσιο: Τέλος σε όλες τις «έξτρα» παροχές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Ζήτημα δεδηλωμένης εάν ο Καμμένος δεν στηρίξει την κυβερνητική θέση για τα Σκόπια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιχείρηση «Αιγίς» για την πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου: 4 συλλήψεις, ανάμεσά τους 2 ανήλικοι
- Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ελεύθερη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και το καλοκαίρι – Τι προσφέρει στους μαθητές
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 60χρονος Βρετανός με ευρωπαϊκό ένταλμα – Για ποια αδικήματα κατηγορείται
- Ιστορική απόφαση στο Ισραήλ: Η κυβέρνηση αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.