• Πολιτική

    Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με την Ευαγγελία Λιακούλη για τις αλλαγές στο ΑΣΕΠ

    • NewsRoom

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Με τη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη έκλεισε σήμερα ο κύκλος επαφών του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για τις επικείμενες αλλαγές στο ΑΣΕΠ.

    Μετά τη συνάντηση ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε ουσιαστική και δημιουργική τη συζήτηση, και τις προτάσεις που κατέθεσε η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ πολύ ενδιαφέρουσες. «Πιστεύω ότι μπορούμε, από κοινού, να συνδράμουμε, ουσιαστικά, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η υπόθεση. Άλλωστε είναι μια υπόθεση που ενδιαφέρει όλη την κοινωνία και πρέπει να έχει βάθος χρόνου. Γι’ αυτό είναι αναγκαίες οι συγκλίσεις και η συνεννόηση όλων των κομμάτων, αν αυτό είναι δυνατό», επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών.

    Η κ. Λιακούλη σημείωσε: «Θεωρώ ότι οι εμπνευστές αυτής της μεταρρύθμισης, που είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, έφεραν στην Ελλάδα έναν πραγματικό εκδημοκρατισμό στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Έχουμε δει και έχουμε δοκιμάσει στην πράξη, όλα όσα ίσως δεν πήγαν καλά ή θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Κι αυτά πρέπει να τα δούμε μαζί, από κοινού, όλο το πολιτικό σύστημα, γιατί φέρουμε ευθύνη απέναντι στο Δημόσιο τομέα, πολύ μεγάλη».

    Στη συνέχεια, για το ίδιο θέμα, ο κ. Θεοδωρικάκος με τη γενική γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, Βιβή Χαραλαμπογιάννη είχαν τηλεδιάσκεψη με βουλευτές της ΝΔ, που συμμετέχουν στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ