«Είναι αυτονόητο ότι η κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία», δήλωσε ο Χρήστος Ταραντίλης, σχολιάζοντας τις εικόνες συνωστισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα
 
                             
                         
                         
                         
                         
 
                
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        