ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το come back της Intralot, ο Ισπανός σαμποτέρ της Πειραιώς, η εμπιστοσύνη στον Αθανασίου, το ράλι ΑΔΜΗΕ – Ιντεάλ, η πειρατική λογική της Μιχάλη της ΝΝ, ο ανασχηματισμός του Μαρινάκη κι ένα hot πάρτι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Συνάντηση με τον ομογενή επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδη είχε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός αναφέρει:
«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον Τζον Κατσιματίδη, έναν από τους πλέον διακεκριμένους εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και ζητήματα επενδύσεων στην Ελλάδα, εμπορίου και ευρύτερα θέματα του υπουργείου Ανάπτυξης. Είναι ένας σπουδαίος Έλληνας, με μεγάλη προσφορά στην πατρίδα».
Διαβάστε επίσης:
Όρμπαν: Η Τουρκία θα εγγυηθεί τη ροή του ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ουγγαρία
Επιτροπές Βουλής: Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τα κληρονομικά
Μητσοτάκης: Tο 2026 θα είναι μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά, για την ελληνική οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιέσεις στον χρυσό από τα ισχυρά στοιχεία απασχόλησης στις ΗΠΑ και τις συγκρούσεις Ιράν – Ισραήλ
- Νέα ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για έργα καθαρής ενέργειας – Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για το Joint Call 2026 της CETPartnership
- Over από τα φιλικά ματς των εθνικών ομάδων
- Μάχη στις ιταλικές τράπεζες: Η Intesa καταθέτει προσφορά 30,6 δισ. ευρώ για τη Monte Paschi
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.