ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια και τα υπόλοιπα πύρινα μέτωπα στην χώρα.
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στο συντονιστικό. Η σύσκεψη θα γίνει χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από τον αρχαιολογικό χώρο της Περβόλας: Εδώ συναντώνται οι πολιτισμοί που διαμόρφωσαν διαχρονικά τη Ρόδο
- Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για το διπλό φονικό
- Βασίλης Κικίλιας: «Η ναυτιλία φέρνει επενδύσεις, δουλειές και προοπτική για την ελληνική οικογένεια»
- Απάντηση Δούκα κατά ΥΠΕΣ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι πολεοδομίες μεταφέρονται στο κτηματολόγιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.