• Πολιτική

    Στο Μάτι, πλάι στους διασώστες, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics, video)

    • NewsRoom


    Στο Μάτι, το μέρος της μεγάλης τραγωδίας της Ανατολικής Αττικής, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί και να συνομιλήσει με τους διασώστες και τους εθελοντές, αλλά και τους πολίτες της περιοχής. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται την καμμένη περιοχή, ενώ επισκέφθηκε και το ΕΚΑΒ.

    Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ο διάλογος με τους διασώστες να μην καταγραφεί από τα ΜΜΕ, ενώ ο ίδιος δεν προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τα όσα έλαβαν χώρα στο «οικόπεδο της φρίκης» στο οποίο βρέθηκαν απανθρακωμένα 26 άνθρωποι.

    Όπως έχει δηλώσει η ΝΔ, το κόμμα και τα στελέχη του θα προχωρήσουν σε πολιτικής δηλώσεις και άλλες κινήσεις μετά το τέλος του πενθήμερου πένθους. Την Τετάρτη  είχε σύσκεψη με αρμόδιους τομεάρχες και ειδικούς στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ενώ αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει τα συμπεράσματα της ΝΔ και τις προτάσεις της για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ