• Πολιτική

    Στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

    • NewsRoom
    τσιπρας-αλεξης

    Ο Αλέξης Τσίπρας


    Στην Κρήτη βρίσκεται από τις 7 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τριμέρη συνάντηση με τους προέδρους της Κύπρου και της Αιγύπτου που θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη, στην Ελούντα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και όλη η ελληνική αποστολή που τον συνοδεύει, έφτασαν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το οποίο που προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”.

    Τον Έλληνα πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο υφυπουργός Οικονομίας, Στάθης Γιαννακίδης και ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

    Οι επαφές των τριών πολιτικών «ανδρών» θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί, ενώ στο πρόγραμμα της τριμερούς προβλέπονται και κατ’ ιδίαν συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Φατάχ αλ Σίσι.

    Θα ακολουθήσει η υπογραφή συμφωνίας και μνημονίων συνεργασίας, αλλά και κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με γεύμα εργασίας των τριών αντιπροσωπειών Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.



    ΣΧΟΛΙΑ