ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κύπρο θα ταφεί η σορός της 22χρονης Iuliana Tudos, που δολοφονήθηκε άγρια την παραμονή των Χριστουγέννων σε πάρκο στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η μητέρα της και ο Κύπριος πατριός της βρίσκονται στο Λονδίνο για να συνδράμουν τις αστυνομικές έρευνες και να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της μεταφοράς της σορού της στην Κύπρο.
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή ο 31χρονος Κασίμ Λιούις, που κατηγορείται για τη δολοφονία της.
Ο Λιούις, από το Φράιερν Μπάρνετ του βόρειου Λονδίνου, είχε συλληφθεί τη Δευτέρα στο Ντάλτον του ανατολικού Λονδίνου και την Τρίτη η Μητροπολιτική Αστυνομία του απήγγειλε σε βάρος του κατηγορία δολοφονίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λονδίνο: Ποιος είναι ο δολοφόνος της 22χρονης Ελληνορωσίδας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαρακτικά μηνύματα για την 22χρονη Ελληνίδα που δολοφονήθηκε στο Λονδίνο: Αντίο Άγγελέ μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα με ώθηση από την ανάκαμψη των μετάλλων
- Μοτοδυναμική: Αλλαγές στους διευθυντές κλάδου SIXT και Porsche
- Γεραπετρίτης από Μαδρίτη: Ελλάδα και Ισπανία υπέρ μιας ισχυρότερης και στρατηγικά αυτόνομης Ευρώπης
- ΝΑΤΟ: Ξεκίνησε τον στρατηγικό σχεδιασμό για την αποστολή «Αρκτικός Φρουρός»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.