ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 19 Μαΐου, στην Κύπρο για να συμμετέχει στην τριμερή συνάντηση υπουργών Άμυνας της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου, στη Λευκωσία.
Ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα εξετάσει με τους ομολόγους του, τον Κύπριο Χαράλαμπο Πετρίδη και τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Ζάκι, τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, στο επίκεντρο της συνάντησης θα τεθεί και η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα στις τρεις χώρες.
Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού στην Κύπρο, έχουν προγραμματιστεί διμερείς συναντήσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδος – Κύπρου και Ελλάδος – Αιγύπτου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20 Μαΐου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τιτανικός: Σε δημοπρασία το σωσίβιο επιζήσασας 114 χρόνια μετά το ναυάγιο
- Αίγυπτος: Νέα «πόλη-μαμούθ» 27 δισ. δολαρίων στα περίχωρα του Καΐρου
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.