• Πολιτική

    Στην κατοικία του πρωθυπουργού η Άνγκελα Μέρκελ

    • NewsRoom

    Άνγκελα Μέρκελ


    Στην κατοικία του πρωθυπουργού έφτασε πριν από λίγη ώρα η Άνγκελα Μέρκελ.

    Η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχει απόψε κατ’ ιδίαν συνάντηση και δείπνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το επίσημο πρόγραμμα θα ακολουθήσει αύριο.

    Την χαμογελαστή, όπως μπορούσε να διακρίνει κανείς από την έκφρασή της, αν και φορούσε μάσκα, και ντυμένη στα μοβ κ. Μέρκελ υποδέχθηκε αμέσως μετά την έξοδό της από το αυτοκίνητο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλιστα έδειξε στη Γερμανίδα καγκελάριο και το σημείο στο οποίο βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες για να καλύψουν το γεγονός.

    Η κ. Μέρκελ προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο πριν από τις 8, για τελευταία φορά ως καγκελάριος της Γερμανίας, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Το αυριανό πρόγραμμα της Καγκελαρίου αρχίζει στις 9 το πρωί με την ομιλία της σε νέους, που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα.

    Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10:15 θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

    Ακολούθως, στις 10:50, η κ. Μέρκελ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

    Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της καγκελαρίου στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ προχωρεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής. Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

    Διαβάστε επίσης:

    Δείπνο Μέρκελ – Μητσοτάκη: Στην ατζέντα κι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας



    ΣΧΟΛΙΑ