• Πολιτική

    Στην Ακαδημία Πλάτωνος συνέχισε τις επισκέψεις στις γειτονιές ο Κώστας Μπακογιάννης

    • NewsRoom

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    Συνεχίζοντας τις καθημερινές επισκέψεις σε γειτονιές που βρίσκονται και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης περπάτησε ξανά στην Ακαδημία Πλάτωνος.

    Ήταν η πέμπτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο, που ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στους δρόμους της ιστορικής γειτονιάς της πόλης. Μιας περιοχής γνωστής στα πέρατα της υφηλίου που όμως τα σημάδια της εγκατάλειψης είναι φανερά παντού στους δρόμους αλλά και στο αφρόντιστο και απεριποίητο Αρχαιολογικό Πάρκο.

    Η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός και το πράσινο αποτελούν τα κεντρικά θέματα που συζήτησε με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.

    «Τις προηγούμενες φορές βρεθήκαμε με τους κατοίκους και ανταλλάξαμε σκέψεις και προβληματισμούς για την επόμενη μέρα στην περιοχή. Σήμερα ξαναβρεθήκαμε. Συμφωνήσαμε ότι ξεκινάμε μαζί για την Αθήνα που θέλουμε και ονειρευόμαστε. Την Κυριακή παίρνουμε τις αποφάσεις μας και φεύγουμε μπροστά», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης και ζήτησε  από όλους να πάνε στις κάλπες την Κυριακή 2 Ιουνίου για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων.

    Δείτε τις εικόνες από την επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη

     



    ΣΧΟΛΙΑ