• Πολιτική

    Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – «Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας

    Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας


    Κατηγορηματικός ότι οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας.

    Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατηγόρησε αρχικά τον Νίκο Ανδρουλάκη για την θεωρία του δημοκρατικού τόξου. «Μην ονειρεύεστε επαναφορά διακρίσεων και διαχωριστικών γραμμών ανάμεσα σε Έλληνες και Ελληνίδες. Αυτός είναι δημοκράτης και εμείς όχι; Οι υπάλληλοι της siemens κάνουν μομφή προς τους Σπαρτιάτες. Είναι πολύ μικροί. Αγνοείτε τους 250.000 που μας στήριξαν;» σημείωσε μεταξύ άλλων.

    «Δεν έχει ευθύνη το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ για την αθλιότητα του σιδηροδρόμου; 30 χρόνια κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, 15 η ΝΔ και 4 ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι έκαναν για να έχουμε σιδηροδρόμους; Όλοι όσοι κυβέρνησαν πήραν στο λαιμό τους 57 ψυχές» σημείωσε ο κ. Στίγκας.

    «Πριν από έναν μήνα το ΠΑΣΟΚ συντάχθηκε με ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξαν το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ θα μπορούσαν να ήταν απέναντι στο νόμο έκτρωμα. Τώρα έρχονται να τα βάζουν με τη ΝΔ. Βεβαίως και έχει ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είναι τα κόμματα που έσυραν την Ελλάδα στην απόλυτη καταστροφή» συμπλήρωσε.

    «Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί. Οι ένοχοι δεν έχουν προσαχθεί ακόμα. Δεν είναι τιμητικό για τη χώρα μας να έρχεται το ευρωκοινοβούλιο και να τιμωρεί την Ελλάδα με ψήφισμα. Η δημοκρατία για εμάς είναι όπως η ασπίδα που έδιναν οι μανάδες στα παιδιά τους. Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής και ψηφίζουμε ναι» κατέληξε μεταξύ άλλων ο κ. Στίγκας.

    Διαβάστε επίσης:

    Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να δεσμευθεί ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής

    Παρωδία στη Βουλή: Η Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να μιλήσει πριν τις 18.00 – Αρνείται ο Βελόπουλος να της δώσει τη θέση του

    Καλαφάτης: Ο κ. Ανδρουλάκης επέδειξε ασχετοσύνη



    ΣΧΟΛΙΑ