ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, κατέφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή για την προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης υποδέχθηκε την πρέσβη των ΗΠΑ στα σκαλιά της Βουλής και της προσέφερε ένα κατακόκκινο πλατύφυλλο τριαντάφυλλο, καλωσορίζοντάς με θέρμη.
Δείτε το βίντεο:
Στη συνέχεια την οδήγησε στο γραφείο του, όπου συζήτησαν για περίπου 15 λεπτά για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.
Ο κ. Κακλαμάνης, αφού ευχάριστε την Αμερικανίδα πρέσβειρα για την επίσκεψη της στο ελληνικό Κοινοβούλιο, της χάρισε ένα αναμνηστικό δώρο, ένα μεταξωτό μαντήλι για την ίδια, αλλά και μία γραβάτα με μικρούς τσολιάδες για τον γιο της, χειρονομία που την συγκίνησε ιδιαίτερα.
Φεύγοντας από τη Βουλή, η κ. Γκιλφόιλ, παρότι αρχικά ξαφνιάστηκε από την πρόσκληση, δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, -αφού πρώτα γύρισε και είδε το καθησυχαστικό πρόσωπο του κ. Κακλαμάνη- ο οποίος την συνόδευσε μέχρι τον προαύλιο χώρο της Βουλής όπου την περίμενε το αυτοκίνητο της πρεσβείας.

Διαβάστε επίσης:
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ – Ελλάδας σε άμυνα, ενέργεια και οικονομία
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η λαμπερή εμφάνιση σε βράβευση στη Ρώμη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.