ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αττική επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τα στελέχη που βρίσκονται σε υπηρεσία σήμερα ανήμερα των Χριστουγέννων.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), την 180η Μοίρα Κατευθυνόμενων Βλημάτων “HAWK” (180 ΜΚ/Β “HAWK”), το 2ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου (ΑΚΕ), το Φυλάκιο Αναμεταδοτών του 487ου Τάγματος Διαβιβάσεων (ΤΔΒ), το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) και το Στρατηγείο Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ).
Ο κ. Στεφανής εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το υψηλό φρόνημα του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα