ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 26 Ιουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, καθώς τραυματίστηκε σε τροχαίο.
Το όχημα που οδηγούσε ο κ. Τζεδάκης συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα στο οποίο επέβαιναν τουρίστες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, ο αντιπεριφερειάρχης στο μέτωπο και στο χέρι, χωρίς όμως η κατάσταση της υγείας του να προκαλεί ανησυχία.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρέμεινε για κάποιες ώρες προληπτικά.
Λίγες ώρες πριν, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουλίου, ο κ. Τζεδάκης, είχε τοποθετηθεί στη μαραθώνια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ηράκλειο και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Διαβάστε επίσης:
Κεφαλογιάννης: «Οι περισσότερες φωτιές ξεκινούν από αμέλεια και ανθρώπινα λάθη»
Ινδία: Η ινδική αστυνομία συνέλαβε έναν ψεύτικο πρέσβη
Κυριάκος Μητσοτάκης από Σκιάθο: Κλείνουμε τα αφτιά στην τοξικότητα και εργαζόμαστε για λύσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Τα «δωρεάν» του ΠΑΣΟΚ τα πληρώνουμε πάντα ακριβά
- Χρηματιστήριο: Πήραν μπρος οι τράπεζες, με υψηλά ημέρας η Πειραιώς – Νέα υψηλά για ΔΕΗ και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Κτηματολόγιο: Στο κυβερνητικό G-Cloud όλα τα δεδομένα – Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένα έργο στρατηγικής σημασίας
- Meta: Ακυρώνεται η εξαγορά 2 δισ. δολαρίων της Manus μετά το μπλόκο του Πεκίνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.