ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ράλι των μετοχών του Κόκκαλη, ο Προκοπίου, το ακίνητο και τα γαμωσταυρίδια, οι νέες αποδοχές του Μυτιληναίου, το bonus της Eurobank, η συγκίνηση για τη «Νουνού», γιατί ο ΚΜ είναι happy, η κίνηση ματ της Νίκης και ποιος εφοπλιστής γίνεται παππούς
Στα Χανιά βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει έως και την Κυριακή.
Ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Μητσοτάκης και ο γιος του Κωνσταντίνος επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι, όπου είχε συνάντηση με τον ηγούμενο του μοναστηριού, επίσκοπο Δορυλαίου, Δαμασκηνό. Μαζί τους βρέθηκε και ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου.
Σε ανακοίνωσή της στη σελίδα της στο Facebook, η Μονή αναφέρει:
«Την Ιερά Μονή μας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υιό του Κωνσταντίνο πραγματοποιώντας ανεπίσημη επίσκεψη. Ενδιαφέρθηκε για την διαδιακασία ανακαίνισης της Μονής, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά.
Επίσης συνεχάρη από κοντά τον Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Μονής μας κ.κ. Δαμασκηνό για την εκλογή και την χειροτονία του ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε έχει κάνει σημαντικό έργο στην ιστορική Μονή.
Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
- Πόρισμα ΕΜΠ για Τέμπη: Πώς φτάσαμε στο συμπέρασμα για τα έλαια σιλικόνης και την πυρόσφαιρα
