• Πολιτική

    «Στα άκρα» ο πόλεμος κυβέρνησης-Μαρινάκη – Τι απαντά ο Γ. Κουρτάκης στις απειλές Τζανακόπουλου

    • NewsRoom
    Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος, κυβερνητικός εκπρόσωπος


    Τη δική του απάντηση του στις απειλές του κυβερνητικού εκπροσώπου για αγωγές και μηνύσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Κουρτάκη έδωσε ο εκδότης των ‘Παραπολιτικών’ μέσω Twitter.

    Ο Γιάννης Κουρτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε πως ο ίδιος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για όσα «συκοφαντικά» και «άθλια» είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εναντίον του.

    Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη  για το, όπως λέει ο ίδιος, «συκοφαντικό» δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το οποίο έκανε λόγο περί πιέσεων για μίζα εκατομμυρίων ευρώ σε υπουργό και συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

    Μετά την δημοσίευση ενός non-Paper από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού το περασμένο Σάββατο, 28 Απριλίου, για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατήγγειλε απειλητικό τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία, το οποίο οι κύκλοι του κ. Μαρινάκη αρνούνται.

    Στον απόηχο της αντιπαράθεσης κυβέρνησης-Μαρινάκη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter προανήγγειλε την κίνηση νομικών διαδικασιών για κατάθεση μήνυσης και αγωγής της κυβέρνησης κατά του επιχειρηματία.

    «Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του Κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ανάρτησή του.

    Ο κ. Τζανακόπουλος προσθέτει: «Τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του ‘Βήματος’ όσο και των ‘Παραπολιτικών’ δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής».

    «Ο κ. Μαρινάκης πρέπει να το βάλει καλά στο μυαλό του ότι αυτή η κυβέρνηση  ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες».

    «Ενημερώνουμε τον κ. Μαρινάκη και τους συνεργάτες του ότι αν θεωρούν ότι μια άλλη κυβέρνηση θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά του ή θα του εξασφαλίσει μια καλύτερη μεταχείριση, ο ελληνικός λαός θα τους απογοητεύσει ξανά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταγγελία-κόλαφος από τον Ιωσήφ Λιβανό: Κυβερνητικά στελέχη ζήτησαν μίζα 3,6 εκ. για το «Καρούζος Gate» – Απαντήσεις ζητά η ΝΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παρασκήνιο του τηλεφωνήματος Μαρινάκη-Τζανακόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Β. Μαρινάκης: Νέες συμφωνίες με ναύλα έκπληξη για την CPP



    ΣΧΟΛΙΑ