• Πολιτική

    Στ. Θεοδωράκης: Ο Κωνσταντινόπουλος πρότεινε συνεργασία ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά ο βουλευτής της ΔΗΣΥ

    Θεοδωράκης


    Μόνο «βελούδινο» δεν είναι το «διαζύγιο» του Ποταμιού με το ΚΙΝΑΛ, καθώς συνεχίζονται κανονικά οι κόντρες μεταξύ των στελεχών των δύο χώρων.

    Τελευταίο πεδίο αντιπαράθεσης αποτέλεσαν τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για τον βουλευτή της ΔΗΣΥ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, κατηγορώντας τον ότι πρότεινε σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Η αντιπαράθεση, πάντως, μεταξύ του Στ. Θεοδωράκη και του Οδ. Κωνσταντινόπουλου, ξεκίνησε νωρίτερα από ένα tweet του βουλευτής της ΔΗΣΥ. «Α ρε Σταύρο, θα είναι φρικτό το πολιτικό σου τέλος» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ρωτήθηκε σχετικά με την κόντρα από τον Α. Σρόιτερ κατά την συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha. «Δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικές τέτοιες επιθέσεις που δείχνουν και μια εσωτερική κακία» είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Η τελευταία μου συνάντηση με τον κ. Κωνσταντινόπουλο ήταν στο Εκτελεστική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, όπου εισηγήθηκε την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα δημοσίως, άλλα πίσω από τις πόρτες…». Για να προσθέσει: «Δεν νομίζω ότι θα έχω φρικτό τέλος, είτε ως πολιτικός είτε ως δημοσιογράφος».

    Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter: «Έμαθα ότι ο @St_Theodorakis είπε στον @ALPHA_TV ότι σε συνεδρίαση του@kinimallagis πρότεινα να συνεργαστούμε με @syriza_gr!Πόσο χαμηλά βρε Σταύρο,τουλάχιστον θα μπορούσες να βρεις κάτι που θα σε πίστευε έστω και ένας!Πρίν ακόμη στηρίξεις επίσημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άρχισες να τους μοιάζεις».

    Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος επανήλθε λίγο αργότερα λέγοντας: «Δυστυχώς ο@ALPHA_TV δεν μου επέτρεψε να απαντήσω στον @St_Theodorakis παρόλο που τηλεφώνησα ενώ έδινε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο με τον κ Σροίτερ».



    ΣΧΟΛΙΑ