• Πολιτική

    Στ. Κοντονής: Η πρώτη κίνηση του νέου υπουργού. Διορίζονται 35 επιτυχόντες δικαστικοί υπάλληλοι

    Σταύρος Κοντονής

    Σταύρος Κοντονής


    Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής έβαλε την πρώτη του υπογραφή, η οποία αφορά στο διορισμό 35 επιτυχόντων για την κάλυψη κενών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων.

    Θα τοποθετηθούν στον κλάδο Γραμματέων σε πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, σε εισαγγελίες της χώρας αλλά και στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.

    Σημειώνεται ότι κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο Δικαιοσύνης που πραγματοποιήθηκε το πρωί, ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, τόνισε, ότι θα συνεχίζει το έργο του απερχόμενου υπουργού Δικαιοσύνης, Νικολάου Παρασκευόπουλου, χωρίς καμία αλλαγή και πρόσθεσε ότι μετά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης θα ρίξει όλο το βάρος στην επιτάχυνση της Δικαιοσύνης και στην εξωδικαστική επίλυση, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου μιας τριετίας να έχει βελτιωθεί σημαντικά το πρόβλημα της καθυστέρησης απονομής της Δικαιοσύνης.

    Ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλος, ανέφερε αρχικά ότι είναι σημαντική η στιγμή που αναλαμβάνει καθήκοντα ο κ. Κοντονής, καθώς έχει αφήσει ένα σπουδαίο έργο στο υπουργείο που υπηρέτησε και το οποίο θα συνεχίσει μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: FAZ: Στα… σχοινιά ο Σόιμπλε – Τι απαιτούν από τον Γερμανό οι δανειστές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπύρος Λάτσης: Τραπεζικοί μπελάδες στο Λουγκάνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews. Δίνουμε 5 δωροεπιταγές από τα Attica αξίας 1.000 ευρώ

     



    ΣΧΟΛΙΑ