ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το Σκοπιανό εμφανίζουν τον πρωθυπουργό έτοιμο να αποδεχθεί συμβιβασμό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί την κυβέρνηση να μη συναινέσει προκαταβολικά σε οποιαδήποτε συμφωνία που θα δίνει στα Σκόπια ημερομηνία για την έναρξη διαπραγματεύσεων για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το πράσινο φως για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Είναι αδιανόητο η Ελλάδα να παραδώσει εκ των προτέρων τα διαπραγματευτικά όπλα που διαθέτει και να αναμένει στο μέλλον και με δόσεις τη συμμόρφωση της γειτονικής μας χώρας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας και Ζάεφ βρίσκουν λύση στο Σκοπιανό-Τα 3+1 ονόματα που είναι στο τραπέζι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Σκοπιανό το επίκεντρο της συνάντησης Κοτζιά με τον Γερμανό ΥΠΕΞ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμφωνία Κοτζιά-Ντιμιτρόφ στο Σκοπιανό: Ο λόγος τώρα στους πρωθυπουργούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του Έπσταϊν επειδή είχε διορίσει τον Μάντελσον
- Μητσοτάκης: Το «Hellenic Heritage» δίνει τη δυνατότητα να αναδειχθεί ο πολιτισμός
- Τράπεζα Αγγλίας: Διατηρεί αμετάβλητα τα επιτόκια στο 3,75% – Ανοικτό το ενδεχόμενο μείωσης εντός του έτους
- Chevron: Συμφωνία με την Τουρκία για παγκόσμιες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.