• Πολιτική

    Ο αμετανόητος Πολάκης χωρίς μάσκα έξω από το «Σωτηρία» – Το καυστικό σχόλιο του υπουργείου Υγείας

    • NewsRoom


    Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με τον πρόεδρο της Βουλής για τις 50 νέες κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν στο νοσοκομείο.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κάνει αυτοψία στο νοσοκομείο, ενώ προχώρησε και σε δηλώσει στις κάμερες, χωρίς μάλιστα να φορά μάσκα, την οποία κράταγε στα χέρια, αγνοώντας για ακόμη μια φορά τα μέτρα προφύλαξης.  Κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από λίγα 24ωρα ο κ. Πολάκης κλήθηκε στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει εξηγήσεις για την προκλητική ανάρτηση φωτογραφίας από σπιτικό γλέντι, εν μέσω καραντίνας, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας.

    Ούτε το υπουργείο Υγείας άφησε ασχολίαστη την αυτοψία του Παύλου Πολάκη, το οποία ανέφερε τα εξής:

    «Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

    Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του. Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του.

    Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς»



    ΣΧΟΛΙΑ