• Πολιτική

    Σοφία Σακοράφα: Αποχωρεί από το ΜέΡΑ25

    • NewsRoom
    Σοφία Σακοράφα

    Σοφία Σακοράφα


    Την αποχώρησή της από τον ΜέΡΑ25 ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής, Σοφία Σακοράφα.

    Σε ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρει ότι πήρε την απόφαση όταν πληροφορήθηκε ότι ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης πρότεινε στην επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή της.

    Συγκεκριμένει αναφέρει: «Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο ‘Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή: Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.’ Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ. Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του. Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”. Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

    Νωρίτερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε κάνει tweet στο οποίο έγραφε: «Μόλις εισηγηθήκαμε, με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και την Λίτσα Αλεξάκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα. Η Μηδενική Ανοχή στην Ολιγαρχία & την Διαπλοκή ξεκινά από το σπίτι μας. Το ΜέΡΑ25. Το κόμμα που δεν διστάζει να τα βάλει με τους ισχυρούς, ανεξάρτητα κόστους».

    Διαβάστε επίσης:

    Παύλος Μαρινάκης: Στόχος η διαρκής αύξηση του εισοδήματος των πολιτών

    Γιατί είναι ορθή η αποπληρωμή των δανείων

    Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Όστιν ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ



    ΣΧΟΛΙΑ