ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δέκα μέρες πριν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου πιστοποιημένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Την αμέσως επόμενη ημέρα, η κυβέρνηση έσπευσε στη Βουλή να κλείσει το θέμα επιβάλλοντας πέπλο σιωπής. Σήμερα το πέπλο αποκαλύπτεται. Είναι αστείοι και προφανώς αδιανόητοι οι λόγοι που επιστρατεύονται για να δικαιολογήσουν την παραίτηση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού και κλειδοκράτορα του Μαξίμου, αλλά και του διοικητή της ΕΥΠ» δήλωσε στο protothema.gr ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, με αφορμή τις παραιτήσεις Δημητριάδη και Κοντολέων.
«Είναι φανερό ότι υπάρχει μείζον θέμα δημοκρατίας και διαφάνειας στη χώρα, και η ευθύνη βαρύνει απευθείας τον πρωθυπουργό. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο δημοκρατικό του καθήκον, ας προκηρύξει εκλογές» τόνισε ο Κ. Σκανδαλίδης και προσέθεσε:
«Το ΠΑΣΟΚ πάντως θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη κατά των σκοτεινών μηχανισμών, που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα, όχι μόνο στη δικαιοσύνη αλλά και στο λαό. Να βγουν όλα στα φως».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.