Σύσκεψη για τον συντονισμό του ελέγχου, ιδιαίτερα στους εργασιακούς χώρους, της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική, θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη σύσκεψη την οποία θα συντονίσει ο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με την πλάτη στον τοίχο ο ΚΜ και οι εκλογές του Οκτώβρη, τα hot μυστικά σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΙTAN, METLEN, AKTOR, ΑΒΑΞ και ΕΥΡΩΠΗ, τι συμβαίνει (πάλι) με τα ΕΑΣ, το ΟΧΙ της Κούστα σε συνέργειες στο Αθηνών Αρένα, και η εκπληκτική Ειρήνη Βαρδινογιάννη
- 10 + 1 αλλαγές σε συντάξεις, εισφορές και φόρους φέρνει το 2026
- Πώς απαντά η κυβέρνηση στους αγρότες μετά τα Μάλγαρα – Τι συζητήθηκε σε κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου
- O σκοτωμός για τον Μαδούρο, η μπριζόλα των 1.000 δολαρίων, το φιάσκο με το FIR, γιατί πήγε Φλώρινα ο Παπασταύρου και ο υπουργός… lame duck