• Πολιτική

    Τετ-α-τετ Τσακαλώτου με Κασσελάκη: «Πάρε πίσω τις διαγραφές» – «Θα μεριμνήσω», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

    Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο


    Συνάντηση, με αντικείμενο τις διαγραφές των Στέφανου Τζουμάκα, Πάνου Σκουρλέτη, Νίκου Φίλη, Δημήτρη Βίτσα, είχαν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Κουμουνδούρου, πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα.

    «Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο. Νομίζω ότι ήταν σε παρά πολύ καλό κλίμα» ανέφερε σε δήλωσή του, εξερχόμενος από την Κουμουνδούρου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ζητώντας ωστόσο από τον προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να ανακαλέσει τις διαγραφές.

    Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος, «του εξήγησα όμως ότι, για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να υπάρχει καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές», γνωστοποιώντας ότι ο κ. Κασσελάκης «με άκουσε μάλλον με θετικό τρόπο».

    Σημειωτέον, ότι το σημερινό ραντεβού είχε κλειστεί στην Αμερική, απ’ όπου ο κ. Κασσελάκης τηλεφώνησε στον Ευκλειδη Τσακαλώτο για να βρεθούν σήμερα, σε χρόνο ωστόσο που δεν είχαν επισυμβεί οι διαγραφές. Μετά από αυτές, ωστόσο, ο κ. Τσακαλώτος προέταξε στην ατζέντα της συνάντησης το ζήτημα της ανάκλησης των παραπομπών για διαγραφή των 4 στελεχών, λέγοντας πως ο κ. Κασσελάκης θα μεριμνήσει για το ζήτημα.

    «Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό» ανταπάντησε, κατά πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Δένδιας: Αντιμετώπιση της κρίσης στη Μ. Ανατολή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

    Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Τα 4 σημεία για την αντιμετώπιση της κρίσης στη Μέση Ανατολή – Επικοινωνία με τον Αμπάς

    Φάμελλος για παρέμβαση Ράμμου στην επιτροπή LIBE: Το σκάνδαλο των παράνομων υποκλοπών παραμένει “στο συρτάρι”



    ΣΧΟΛΙΑ