Πολιτική

Συνάντηση Κασσελάκη-Αχτσιόγλου στη Βουλή – Αρνήθηκε όλες τις θέσεις που της πρότεινε

  • NewsRoom
Έφη Αχτσιόγλου -Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Έφη Αχτσιόγλου – Στέφανος Κασσελάκης, Υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ


Συνάντηση «εξπρές» με την Έφη Αχτσιόγλου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Προσωπικούς λόγους επικαλέστηκε η Έφη Αχτσιόγλου στο ενδεχόμενο να αναλάβει επιτελική θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε, σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους:

«Ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από τη δική μου πλευρά, του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα με ενδιέφερε. Του είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου, δεν έχω τη δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε θέση, διότι μετά από την πρώτη γραμμή αντιπολίτευσης, για δύο χρόνια και διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, δεν έχω αυτή την ενέργεια. Είναι αμιγώς προσωπική απόφαση. Δεν έχω ενέργεια να αναλάβω αυτή τη στιγμή κάποια άλλη θέση πέραν αυτής που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είναι ξαναλέω καθαρά προσωπική απόφαση που έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες που νομίζω ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει, και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ. Θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε θέλει. Ο ίδιος μου είπε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τις συμβουλές μου».

Σ΄ερώτηση από τους δημοσιογράφους αν θα μείνει τομεάρχης Οικονομικών, απάντησε : «Όχι δεν θα αναλάβω καμία χρέωση».

Επίσης στο ερώτημα αν της προτάθηκε” κάτι συγεκριμένο», είπε: «Ο ίδιος μου είπε οποιαδήποτε θέση θέλω. Δεν αρνήθηκα, το είπα εξαρχής. Δεν περάσαμε στα πιο ειδικά. Του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική η απόφαση. Το κλίμα ήταν μια χαρά, εξαιρετικό».

Σημειώνεται ότι η συνάντηση, που κράτησε περίπου μισή ώρα, έγινε στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου, χωρίς να είναι ο ίδιος παρών.

Νωρίτερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο, όπου και ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμείνει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σωκράτης Φάμελλος - Στέφανος Κασσελάκης

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Κασσελάκη-Φάμελλου στη Βουλή – Παραμένει πρόεδρος της ΚΟ

Κασσελάκης για Τσίπρα: Τον τιμώ, ελπίζω να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Αυγέρη, Καπνισάκη και Γιώργο Τσίπρα οι πρώτοι ρόλοι που ανέθεσε ο ΚασσελάκηςΣΧΟΛΙΑ