• Πολιτική

  ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία Κασσελάκη με επισκέψεις σε Κάρλα και Πήλιο

  • NewsRoom

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σ περιοδεία στη Μαγνησία


  Περιοδεία στη Μαγνησία στις πληγείσες περιοχές από την περσινή κακοκαιρία και στο Πήλιο, έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

  Αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στη λίμνη Κάρλα, όπου συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, την αντιπεριφερειάρχη Άννα Μαρία Παπαδημητρίου και τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που υπάρχουν από τις τεράστιες ποσότητες νερού που εξακολουθούν να παραμένουν στην πλημμυρισμένη περιοχή, τις δυσκολίες των κατοίκων που έχουν χάσει τα χωράφια τους αλλά και τις κατεστραμμένες σοδειές και τα χαμένα εισοδήματα.

  Μετά την Κάρλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την παρακάρλια κωμόπολη Κανάλια όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και συνομίλησε με κατοίκους και επισκέπτες, άκουσε τα προβλήματά τους και δέχθηκε λουλούδια, αλλά και τοπικά προϊόντα.

  Ακούγοντας τους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες από τις πλημμύρες, ο Στέφανος Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι θα κάνει οτιδήποτε για να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής ώστε να βρεθούν λύσεις και τόνισε πως είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικών και πολιτών.

  Η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία των Καναλίων όπου με τη συντροφιά των τοπικών παραγόντων ο κ. Κασσελάκης δοκίμασε τοπικό τσίπουρο και μεζέδες.

  Το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσθηκε με επίσκεψη στη Δράκεια του Πηλίου, όπου και γευμάτισε σε παραδοσιακή ταβέρνα, υπό τη σκιά ενός τεράστιου πλάτανου, δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα του Πηλίου.

  Στο μεταξύ, από το πρωί, στην κεντρική παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, έχει σταθμεύσει το τροχόσπιτο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μετά την κομματική εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Volos Palace”, θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει και συνομιλήσει με πολίτες που θα επιθυμούσαν να τον γνωρίσουν.

  Διαβάστε επίσης:

  Κασσελάκης: Καλούμε την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συνετιστεί

  Κυριάκος Μητσοτάκης: Διαρκής και έμπρακτη η στήριξή μας στις μητέρες

  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Η έγερση ζητημάτων κυριαρχίας δεν βλάπτει τον διάλογο  ΣΧΟΛΙΑ