• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: «Ομάδα κρούσης» δίπλα στον Τσίπρα – Με άδεια του Γραφείου Τύπου η παρουσία στελεχών στα τηλεοπτικά πάνελ

    • NewsRoom
    ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ


    Το νέο μοντέλο λειτουργίας του για την πορεία προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από συνεδρίαση του διευρυμένου εκτελεστικού γραφείο υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

    Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, θα συγκροτηθούν δύο ομάδες, μια οργανωτική και μια εκλογική, ενώ το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίζει για ποιοι θα εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ.

    Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας θα πλαισιωθεί από ομάδα στελεχών και βουλευτών, που θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις το κόμματος.

    Ενδεικτικά, σε αυτή την «ομάδας κρούσης» των στελεχών φαίνεται να συγκαταλέγονται μέλη όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο  Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Κώστας Ζαχαριάδης, η Πόπη Τσαπανίδου, ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Αλέξης Χαρίτσης όπως επίσης καιι οι Νίκος Φαραντούρης, Διάνα Βουτυράκου και Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

    Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα αύριο.

    Παράλληλα, συγκροτείται μια επιτροπή εκλογικού αγώνα, με αρμοδιότητα την επικοινωνία με τις τοπικές οργανώσεις για να περνά χωρίς προβλήματα η γραμμή του κόμματος.

    Τέλος, το γραφείο Τύπου θα αποφασίζει για το ποια στελέχη ή βουλευτές, πέρα από αυτά της «ομάδας κρούσης» θα μπορούν να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα, προκειμένου να μην υπάρχουν άστοχες δηλώσεις, ενώ το Εκτελεστικό Γραφειο θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, ως διευρυμένο όργανο.

    Διαβάστε επίσης

    Πιερρακάκης: Η χώρα σημείωσε μια σημαντική και μετρήσιμη πρόοδο από το 2019

    ΣΥΡΙΖΑ: Την έδρα της Α’ Πειραιά κρατάει ο Α. Τσίπρας – Εκτός ο Θ. Δρίτσας

    ΠΑΣΟΚ: Την έδρα στην Α Θεσσαλονίκης κρατά ο Ν. Ανδρουλάκης – Εκτός Βουλής ο Καστανίδης



    ΣΧΟΛΙΑ