• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε εμμέσως ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα»

    • NewsRoom
    ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

    ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


    «Ο κ. Οικονόμου επιβεβαίωσε σήμερα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι παρακολουθούνται και άλλα πολιτικά πρόσωπα», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσή του, ερμηνεύοντας με αυτό τον τρόπο τα όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Και αυτό, καθώς όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ,ο κ. Οικονόμου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών απάντησε ότι «δεν είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού αντίστοιχο ζήτημα με αυτό του κ. Ανδρουλάκη».

    Η απάντηση αυτή σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «δεν απέκλεισε να υπάρχει παρόμοιο ζήτημα» καθώς  «αν υπάρχει ούτε αυτό είναι σε γνώση του κ. Μητσοτάκη».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει πως:

    «Με άλλα λόγια, προεξόφλησε ότι και άλλες παρακολουθήσεις να αποκαλυφθούν, θα τις φορτώσει όλες στον αποπεμφθέντα Κοντολέοντα και στον ανιψιό του και μέχρι προχθές αντ´ αυτού, κ. Δημητριάδη.

    Βολικό ακούγεται, αλλά ας γνωρίζει ότι, με βάση το Σύνταγμα, η ευθύνη του πρωθυπουργού, που μάλιστα είχε μεταφέρει την ΕΥΠ στο δικό του γραφείο, είναι αντικειμενική και αμετάθετη.

    Τέλος, από την απάντηση του κ. Οικονόμου προκύπτει ένα ερώτημα: Ας υποθέσουμε ότι όντως ο κ. Μητσοτάκης είναι εγκληματικά επικίνδυνος και δεν γνωρίζει, αλήθεια δεν είχε την περιέργεια όταν απέπεμψε τους κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέοντα να τους ρωτήσει εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλους πολιτικούς;

    Πήρε κάποια απάντηση;

    Και αν ναι, ποια ήταν αυτή;

    Σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο βαθιά ένοχος που κάθε του κίνηση, κάθε του λέξη, τον αποκαλύπτει ακόμη περισσότερο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Διαβάστε επίσης

    Οικονόμου: Η στήριξη της κοινωνίας προκύπτει από το συνολικό αποτέλεσμα που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης



    ΣΧΟΛΙΑ