• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ – Κασιμάτη: Ο Ραγκούσης καθύβριζε το κόμμα, για να κάθεται δίπλα στους Βορίδηδες

    • NewsRoom

    Νίνα Κασιμάτη, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Νέο επεισόδιο ξέσπασε στην εσωκομματική κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ της βουλευτού Β’ Πειραιά Νίνας Κασιμάτη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, Γιάννη Ραγκούση.

    Το χρονικό της νέας «εμφύλιας» διαμάχης στον ΣΥΡΙΖΑ

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε να μάθει την Τρίτη στην Πολιτική Γραμματεία από τον Στέφανο Κασσελάκη τι προτίθεται να πράξει με όσους δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα έχουν κυρώσεις και η κ. Κασιμάτη, θεωρώντας ότι ο Γ. Ραγκούσης «φωτογράφισε» εκείνη, έκανε μια ανάρτηση-φωτιά, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως «αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε», ενώ καταλόγισε στον κ. Ραγκούση πως «πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα».

    Η Νίνα Κασιμάτη δεν υπερψήφισε τελικά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αν και ψήφισε μια σειρά άρθρων του, γεγονός που έκανε τον Γιάννη Ραγκούση να επανέλθει, κατηγορώντας την ότι του επιτέθηκε χυδαία και πως τον «χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες».

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της το απόγευμα της Παρασκευής έριξε νέο λάδι στη φωτιά, κατηγορώντας τον Γ. Ραγκούση ως «Ηρόστρατο», που έβαλε φωτιά στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ και καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για μια υπουργική καρέκλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη στο Μόναχο με στελέχη της αμερικανικής Γερουσίας 

    Κασσελάκης: Το… προοδευτικό ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε σε συντήρηση τη ΝΔ

    Χατζηδάκης: H επενδυτική βαθμίδα βοηθάει να δανειζόμαστε φθηνότερα



    ΣΧΟΛΙΑ