• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ για τις φωτογραφίες απόρρητων χαρτών του Χαρδαλιά: Τόση επιπολαιότητα μάς ξεπερνάει

    ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

    ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία


    «Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση κινείται μόνο με επικοινωνιακούς όρους, αλλά τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει», αναφέρει το τμήμα ‘Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του για τις φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την επιθεώρηση στρατιωτικών εγκαταστάσεων από τον Νίκο Χαρδαλιά.

    Συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

    «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αφού απέτυχε να αντιμετωπίσει την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Ν. Αγχίαλο, έστειλε τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας και πλέον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρδαλιά, να επιθεωρήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

    Ο κ. Χαρδαλιάς, όμως, “κατάφερε” να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες, ενώ κατονόμασε όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που επιθεώρησε, θυσιάζοντας κάθε έννοια στρατιωτικού απορρήτου στο βωμό μιας κούφιας επικοινωνιακής πολιτικής, μιας εφήμερης προβολής.

    Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση κινείται μόνο με επικοινωνιακούς όρους, αλλά τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει».

    ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η εθνική άμυνα και ασφάλεια επιτάσσουν σοβαρότητα

    «Στον απόηχο των εκρήξεων πυρομαχικών και των καταστροφών σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Ν. Αγχίαλο, η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός, – νυν εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος για την Περιφέρεια Αττικής-, Νίκος Χαρδαλιάς, επέδειξαν αδιανόητη επιπολαιότητα και προχειρότητα.

    Ο κ. Χαρδαλιάς αφού κατονόμασε και περιέγραψε αναλυτικά τις στρατιωτικές μονάδες που επιθεώρησε, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μπροστά σε απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες» σημειώνει ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και καταλήγει:

    «Η κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να αντιληφθεί ότι η εθνική άμυνα και ασφάλεια επιτάσσουν σοβαρότητα και σε τέτοια θέματα δεν χωρούν φθηνή επικοινωνία και επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί».

    Διαβάστε επίσης:

    Στουρνάρας: «Success story» η περίπτωση της Ελλάδας – Η οικονομία αναπτύσσεται ταχύτατα

    Γεωργιάδης: Ξεκινάει πιλοτικό πρόγραμμα μετακίνησης εργατών με έξοδα της ΔΥΠΑ

    Γιώργος Πατούλης: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής – «Θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου»



    ΣΧΟΛΙΑ