ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 σχολιάζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστηρίζοντας: “Την αγωνία του να συνεχίσει το καταστροφικό έργο, που υλοποιεί η κυβέρνησή του εδώ και πέντε χρόνια, ξεδίπλωσε ο κ. Μητσοτάκης”.
Ακολούθως εξηγεί: “Ο αρχηγός της ΝΔ ζήτησε ισχυροποίηση του κόμματός του στην αναμέτρηση των Ευρωεκλογών για να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν σχεδιάσει, όπως είπε. Αυτό όμως που δεν είπε στην ελληνική κοινωνία ο κ. Μητσοτάκης, είναι πως οι συγκεκριμένες ‘μεταρρυθμίσεις’ περιλαμβάνουν, μεταξύ πολλών άλλων, και τα εξής: πλήρη ιδιωτικοποίηση της Υγείας, συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, συγκάλυψη των υποκλοπών, διατήρηση των υπερκερδών για τις τράπεζες και τα ολιγοπώλια, διαιώνιση της ακρίβειας και ούτω καθεξής”.
Κλείνοντας αναφέρει: “Οι πολίτες δεν πείθονται από τις συκοφαντίες και τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και την Κυριακή το μήνυμα που θα στείλουν θα είναι σαφές: καλύτερη ζωή εδώ και τώρα”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης: ΠΑΣΟΚ για ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση που θα γίνει κυβερνητική επιλογή
Πούτιν: Οι εκλογές στις ΗΠΑ δεν θα αλλάξουν την αμερικανική πολιτική έναντι της Ρωσίας
Γαλλία: Συνελήφθη 26χρονος Ρωσοουκρανός με υλικά για κατασκευή βομβών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιερουσαλήμ: Συνάντηση Γουίτκοφ – Νετανιάχου ενόψει των συνομιλιών ΗΠΑ–Ιράν
- Χατζηγάκης στην εξεταστική επιτροπή: «Επί των ημερών μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτούργησε απολύτως εύρυθμα»
- Ideal: Στο 4,72% αυξήθηκε το ποσοστό ιδίων μετοχών
- Αιγάλεω: Σύλληψη τριών νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκε πάνω από ένα κιλό κάνναβης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.