ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και επιστροφής του ΔΝΤ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στη Λάρισα.
«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ακολούθησε μάλλον τις συμβουλές των επικοινωνιολόγων του, και δεν αναφέρθηκε στην επταήμερη εργασία και την παράδοση της Δημόσιας Υγείας σε ιδιώτες κλινικάρχες», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όσες γενικολογίες, όμως, κι αν πει, υπέρ των πιο αδύναμων, οι πολίτες θυμούνται την κοινωνική καταστροφή που έζησαν επί διακυβέρνησης ΝΔ, και αντιλαμβάνονται το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και επιστροφής του ΔΝΤ. Στις 26 Μαΐου, θα του γυρίσουν την πλάτη», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- JP Morgan: Στα 15 δισ. δολάρια τα κέρδη- Χαμηλότερες επιδόσεις αλλά καλύτερες των προσδοκιών
- Ζαχαράκη: Ενισχύουμε την ερευνητική δραστηριότητα των πανεπιστημίων με έργα €328,8 εκατ.
- BlackRock: Νέα υψηλά αξίας assets στα 12,53 τρισ. δολάρια στο β’ τρίμηνο
- Πάτρα: Σε αναστολή καθηκόντων ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης και ο προϊστάμενος της Γραμματείας με απόφαση Φλωρίδη
