ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Interview: Πάνω από 30% ο Μητσοτάκης με αντιπολίτευση την… Καρυστιανού – Το 76% υπέρ των αγροτών
«Οι διαδοχικές αντιφάσεις των κυβερνητικών στελεχών είναι η διαρκής απόδειξη της ενοχής Μητσοτάκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη και προσθέτει: «Δεν απαντούν στα αυτονόητα ερωτήματα γιατί ξέρουν αυτό που έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός: Ότι κάθε λέξη που ξεστομίζουν επιβεβαιώνει πως αυτός είναι ο εγκέφαλος της παρακρατικής σπείρας».
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Γεραπετρίτης που δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ ότι “κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους” παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά προεξοφλεί ότι δεν προέκυψε τίποτα από την υποκλοπή, είναι ο ίδιος κ. Γεραπετρίτης που τηλεφωνούσε πριν είκοσι μέρες στον κ. Ανδρουλάκη για να τον καλέσει σε κατ΄ ιδίαν ενημέρωση για τους λόγους παρακολούθησής του;».
Ακολούθως ρωτά: «Αφού κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους, πώς ο κ. Μητσοτάκης είπε προχθές στη Βουλή πως “από την πρώτη ώρα που η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά έλαβα γνώση των γεγονότων, η κυβέρνηση κάλεσε τον ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί προσωπικά, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν”»;
Διαβάστε επίσης
Ηλιόπουλος: Τρομακτικό για τη Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει άγνοια για την ΕΥΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε σημείο διενέργειας αλκοτέστ στην Αττική
- Μπέζος και Ζούκερμπεργκ εναντίον σεΐχηδων: Η τέχνη, τρόπαιο για δισεκατομμυριούχους
- Η άρνηση των αγροτών για συνάντηση με Μητσοτάκη και τα αιτήματα που στέλνουν
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής