ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Αεροδικείο σήμερα ο σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Στο μικροσκόπιο συνεργοί και διαρροές απόρρητων στοιχείων
Με μία σκληρή ανακοίνωση επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό για το ζήτημα των «παρακολουθήσεων της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων», όπως υποστηρίζει, και παράλληλα προειδοποιεί πως «ό,τι και να κάνει, η αλήθεια θα βγει στο φως και τότε ο υπονομευτής της δημοκρατίας και της εθνικής ασφάλειας θα πρέπει να αφήσει την υποκρισία και να λογοδοτήσει».
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ακόμη: «Αντί ο κ. Μητσοτάκης να παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στον Έβρο, καλό είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό για ποιο λόγο παρακολουθούσε όλη την ηγεσία των ενόπλων δυνάμενων. Ποιος ο δήθεν εθνικός λόγος που η ΕΥΠ άκουγε τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, τον Σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και τους επικεφαλής των εξοπλιστικών προγραμμάτων; Εκτός και αν όλα είναι ψέματα.
Αν είναι ψέματα όμως, γιατί τρέμει τον έλεγχο της ΑΔΑΕ στους παρόχους και με θράσος καλεί την Ανεξάρτητη Αρχή να συμμορφωθεί με το νόμο συγκάλυψης που ψήφισε;».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη: Γιατί ο Λαμότ προσέφυγε κατά της Λένας Οικονομίδη – Το διαζύγιο εκατομμυρίων, το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας
- Πληροφορική: Συνωστισμός για έργα Άμυνας €60 εκατ.
- Μητσοτάκης χωρίς αυτοδυναμία, Ανδρουλάκης χωρίς αφήγημα, Τσίπρας χωρίς ταυτότητα
- Α. Κοτταράς (ΣΤΑΣΥ) στο mononews: Πρόκληση η άμεση υλοποίηση όλων των έργων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.