ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νικητές από τον πρώτο γύρο θα υπάρχουν σε επτά περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με την πρώτη επίσημη εκτίμηση της Singular Logic.
Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος, λαμβάνοντας ως βάση το 37% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, σε επτά περιφέρειες θα αναδειχθούν οι περιφερειάρχες από την πρώτη Κυριακή, ενώ σε τέσσερις περιφέρειες το αποτέλεσμα θα κριθεί στον β’ γύρο.
Σε δύο περιφέρεις, σε αυτές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπάρχει πιθανότητα για επικράτηση από την πρώτη Κυριακή, καθώς βρίσκονται στο όριο του σφάλματος για το τι τελικά θα γίνει.
Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- PlayStation: Η Sony εγκαταλείπει τους φυσικούς δίσκους και προκαλεί αντιδράσεις στους gamers
- Μέθανα: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Γεώργιο – Επιχειρούν εναέρια μέσα
- Δικαστήριο της Σουηδίας: «Καμπάνα» 1,5 δισ. δολαρίων στην Google για αντιμονοπωλιακή παραβίαση
- Η KPMG στην Ελλάδα ανακοινώνει την ανάδειξη 4 νέων Partners
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.