ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τρίτη (23 Αυγούστου) στις 16:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, σε τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).
Βασικό θέμα της συνεδρίασης θα είναι η φύλαξη των συνόρων στον Έβρο.
Διαβάστε επίσης
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο πρωθυπουργός ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία χωρίς στοιχεία με τον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιανεμπόριο: Οριακή πτώση 0,1% στην Ευρωζώνη τον Μάρτιο – Άνοδος 0,3% στην ΕΕ
- Αυστρία: Ηλικιωμένος σκότωσε σύζυγο και κόρη και αυτοκτόνησε
- Impact Series: Η Ασφαλής Τεχνητή Νοημοσύνη και το Μέλλον της Εργασίας στον θεσμό διαλέξεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
- Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Νέα επιχειρηματική κίνηση από το ζευγάρι – Ποια η σύνδεση με τον Μπραντ Πιτ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.