• Πολιτική

    Συνεχίζονται τα τεχνικά προβλήματα στο ΑΠΕ, μετά τη χθεσινή επίθεση Τούρκων χάκερς


    Τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισε το μεσημέρι της Τρίτης η ιστοσελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, μια ημέρα μετά την επίθεση Τούρκων χάκερς οι οποίοι ανήρτησαν προκλητικό μήνυμα για την Ελλάδα στην κεντρική σελίδα του κρατικού πρακτορείου.

    Το ΑΠΕ με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη από τους συνδρομητές του, καθώς «λόγω τεχνικού προβλήματος» δεν μπορούσε να παρέχει τις υπηρεσίες του για μικρό χρονικό διάστημα.

    Σε ανακοίνωσή του το Πρακτόρειο δεν διευκρινίζει αν έπεσε εκ νέου θύμα «χακαρίσματος».

    «Το Αθηναϊκο-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ζητά συγγνώμη από όλους τους συνδρομητές του, καθώς λόγω τεχνικού προβλήματος δεν ήμασταν σε θέση να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας για μικρό χρονικό διάστημα.

    Ευχαριστούμε για την κατανόηση»

    Το βράδυ της Δευτέρας, Τούρκοι χάκερς κατάφεραν να παραβιάσουν την σελίδα του ΑΠΕ και να ανεβάσουν μήνυμα το οποίο έγραφε, μεταξύ άλλων, «Ελληνες θα σας ρίξουμε στη θάλασσα, όπως τους προγόνους σας». Το πρωί της Δευτέρας, ο διευθυντής του ΑΠΕ Μιχάλης Ψύλλος έκανε λόγο για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από τους Τούρκους χάκερς, οι οποίες, όπως είπε, θα εντείνονται όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Τούρκοι χάκερ επιτέθηκαν στην κεντρική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Διευθυντής ΑΠΕ: «Τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (στην Τουρκία)»



    ΣΧΟΛΙΑ