ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε στη Μαδρίτη με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας και Πρόεδρο του PSOE, Πέδρο Σάντσεθ, ενόψει της διοργάνωσης του Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στη Μαδρίτη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν μεταξύ άλλων για τα κρίσιμα θέματα της παγκόσμιας ατζέντας, καθώς και την ανάγκη προώθησης των προοδευτικών πολιτικών, την ενδυνάμωση των σοσιαλιστικών κομμάτων και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
Σάντσεθ και Παπανδρέου , σύμφωνα με πληροφορίες, συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά για την προώθηση της παγκόσμιας συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων για θέματα όπως η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής , η καταπολέμηση των ανισοτήτων και τον έλεγχο των όπλων μαζικής καταστροφής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παππάς σε ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η συγκρότηση συλλογικής ηγεσίας μέχρι τις εθνικές εκλογές αποτελεί συνειδητή πολιτική επιλογή
- EFA GROUP: Εξαγοράζει το 100% της SSMART και διευρύνει το αποτύπωμα στα Radar
- Χρίστος Δήμας: Η υπογραφή της σύμβασης PBN είναι καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό της αεροναυτιλίας
- Μακρόν: Μην εμπιστεύεστε τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν επικράτηση της Λεπέν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.