ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της πόλης Saint-Paul-Trois-Châteaux, στη νοτιοανατολική Γαλλία, έπειτα από περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι, κατά το οποίο μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας έχει τραυματιστεί.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στον χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ. Η 45χρονη γυναίκα φέρεται να δέχτηκε από τον δράστη εννιά μαχαιριές, οκτώ στην πλάτη και μία στον λαιμό. Ο 35χρονος τραυματίας δέχτηκε τρεις μαχαιριές στην πλάτη και το στήθος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
Προς το παρόν είναι άγνωστο αν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 ώρα Γαλλίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurostat: Οριακή ανάπτυξη στην ευρωζώνη το β’ τρίμηνο
- Azule Energy: Η κοινοπραξία BP-Eni επιταχύνει την ανάπτυξη στην αφρικανική Ναμίμπια
- DeepSeek: Καθυστερεί η κυκλοφορία του νέου μοντέλου, λόγω προβλημάτων με τσιπ της Huawei
- Κώστας Κατσαφάδος: Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των νέων μέτρων για τους πυρόπληκτους – Δρομολογούμε την επόμενη ημέρα της Αχαΐας
