• Πολιτική

    “Σφάζονται” ο πατέρας με τον υιό Καλογρίτσα για την άδεια. Ποιος θα επικρατήσει;

    Καλογρίτσας

    Από αριστερά: Χρήστος Καλογρίτσας, Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας


    Μια ιδιότυπη ενδoοικογενειακή “σφαγή” εξελίσσεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες με βασικούς πρωταγωνιστές τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Καλογρίτσα και τον γιο του Ιωάννη-Βλαδίμηρο, για την περίφημη τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισαν. Οι αποκαλύψεις για τα περίφημα βοσκοτόπια, τα δάνεια που έχουν συνάψει από την Τράπεζα Αττικής και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή έχουν προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στον κ. Χρήστο Καλογρίτσα.

    Ο τελευταίος διαπίστωσε μάλλον με πικρία ότι τα μηντιακά παιχνίδια έχουν αλλάξει πολύ από την εποχή που ήταν εκδότης της εφημερίδας “Πρώτη” και αυτή τη περίοδο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

    Εφημερίδες, site και κανάλια “πυροβολούν” κατά ριπάς καθημερινά με “ρεπορτάζ Καλογρίτσα” γεγονός που έχει ενοχλήσει σφόδρα τον επίδοξο κόκκινο καναλάρχη.

    Όσοι γνωρίζουν άλλωστε καλά τον κ. Χρήστο Καλογρίτσα ξέρουν ότι απεχθάνεται σφόδρα την οποιαδήποτε δημοσιότητα πόσο μάλλον την συγκεκριμένη.

    Γι’ αυτό, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, είναι στα μαχαίρια με τον γιο του το τελευταίο διάστημα, ζητώντας του επίμονα να κάνει πίσω και να αφήσει τα σχέδια για τον νέο τηλεοπτικό σταθμό, που θα απηχεί τις θέσεις της κυβέρνησης.

    Βλαδίμηρος Καλογρίτσας
    Βλαδίμηρος Καλογρίτσας. Επιχειρηματίας

    Ο τελευταίος όμως επιμένει να συνεχίσει παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ειδικά τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, τόσο από τον ίδιο όσο και από τον πατέρα του.

    Αρωγός του σε αυτή τη προσπάθεια φέρεται να είναι ο κ. Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “Στο Κόκκινο” που προαλείφεται από κάποιους και ως ο άνθρωπος που θα βοηθήσει από ειδική θέση στην στελέχωση του νέου σταθμού.

    Την ίδια στιγμή, τον ρόλο του ισορροπιστή σε αυτή την σκληρή ενδoοικογενειακή κόντρα ανάμεσα σε πατήρ και υιό Καλογρίτσα, φέρεται να έχει αναλάβει ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος συνδέεται όχι μόνο φιλικά, αλλά και με κουμπαριά με τον Χρήστο Καλογρίτσα.

    Μόνο που ο τελευταίος εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος που δύσκολα αλλάζει γνώμη όταν αποφασίζει κάτι, πόσο μάλλον όταν έχει ζήσει διάφορες περίπλοκες καταστάσεις στην επαγγελματική του πορεία.

    Μένει να φανεί τι θα συμβεί τελικά σε αυτό τον οικογενειακό πόλεμο, όπου η παλιά γενιά προσπαθεί να πείσει την καινούργια να κάνει πίσω, φοβούμενη τα χειρότερα.

    Μόνο που ο κ. Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει αγνοώντας το πατρικό κέλευσμα να αποχωρήσει και να αφήσει την τηλεοπτική αρένα και την άδεια που κέρδισαν, βορά στους άλλους.

    Μάλλον αγνοεί ως νεότερος ότι η συγκεκριμένη αρένα μπορεί εύκολα να τον κατασπαράξει…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/stournaras-rantevou-ti-dikeosini-osi-epimenoun-ston-polemo-laspis/76367

     



    ΣΧΟΛΙΑ