• Πολιτική

    Σε στάσεις εργασίας κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ – Τι ζητά η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ

    • NewsRoom
    Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ

    Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος ΠΟΣΠΕΡΤ


    Σε εξάωρες στάσεις εργασίας προχωρούν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ.

    Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 18:00, ενώ οι εργαζόμενοι προειδοποιούν πως από «την επόμενη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας θα πληθύνουν και θα μεγαλώσουν σε διάρκεια ενώ οι κινητοποιήσεις μας θα κορυφωθούν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εκτός και αν εν τω μεταξύ δοθούν λύσεις, που θα ικανοποιούν τόσο τις ανάγκες της ΕΡΤ όσο και το δίκιο των εργαζομένων».

    Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους ζητούν προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ΚΥΑ για την επιστροφή των αποζημιώσεων και την οριστική κατοχύρωση των εργαζομένων, υπογραφή ΣΣΕ, ολοκλήρωση οργανογράμματος και καταβολή των δεδουλευμένων της προ της ‘’μαύρου” περιόδου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παππάς: Στην καλύτερή της φάση η ΕΡΤ! Ούτε λέξη για τις καταγγελίες, «στήριγμα» στις τηλεθεάσεις του ποδοσφαίρου!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Καλφαγιάννη σε Φίλη-Κρίμπαλη για ΕΡΤ: «Γεμίζουν τη φαρέτρα του Μητσοτάκη»



    ΣΧΟΛΙΑ