ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Εμινέ Ερντογάν επισκέφθηκε η Μπέτυ Μπαζάνα, έπειτα από πρόσκληση της πρώτης για τσάι στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν το τσάι τους στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Από αυτή τη συνάντηση δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες.
Αν και είχε προγραμματιστεί οι δύο γυναίκες να επισκεφθούν μαζί το Μουσείο της Ακρόπολης, μια ξαφνική αδιαθεσία της Πρώτης Κυρίας της Τουρκίας – για λόγους ασφαλείας αναφέρουν άλλες πηγές – δεν της επέτρεψε να βγει εκτός ξενοδοχείου.
Η κυρία Ερντογάν φορούσε το ίδιο κίτρινο σύνολο, με το οποίο την είδαμε και κατά την άφιξή της στο Ελ. Βενιζέλος, με την ίδια μαντίλα, αλλά διαφορετικό πανωφόρι.
Η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε ένα τρικολόρε (μαύρο, λευκό, κάμελ) στενό κοντομάνικο, μίντι φόρεμα, και ασορτί κάμελ παλτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμινέ Ερντογάν: Γιατί δεν θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανηγυρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ για τη λογομαχία στο Προεδρικό: «Έδωσε ρέστα ο Ερντογάν…»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεμάτες «χαμόγελα» και «καρφιά» οι κοινές δηλώσεις Τσίπρα-Ερντογάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Υπουργοί της Βρετανικής κυβέρνησης θα του ζητήσουν να ορίσει χρονοδιάγραμμα αποχώρησης
- Μακρόν για Ουκρανία: Οι Ευρωπαίοι πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι των ειρηνευτικών συνομιλιών
- Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας
- ΗΠΑ-Γερμανία: Κόντρα για τις τιμές των φαρμάκων – Η απάντηση Μερτς στην απειλή δασμών


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.