• Πολιτική

    Σε εκδήλωση για τη σημασία της συμφωνίας των Πρεσπών μιλά την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας

    • NewsRoom
    Τσίπρας Ζάεφ

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) και ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ (Δ) δίνουν τα χέρια μετά την τελετή υπογραφής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, στις Πρέσπες, ΠΓΔΜ, Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti


    Με χαιρετισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο “Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών”.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και στελέχη της Κεντροαριστεράς.

    Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης και Νίκος Μπίστης.

    Ακόμη, οι πανεπιστημιακοί, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μαρατζίδης, Σωτήρης Βαλντέν και ο πρώην υπουργός και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ Μιχάλης Σταθόπουλος.

    Την εκδήλωση οργανώνει “πρωτοβουλία πολιτών που τάσσεται υπέρ της ανάγκης επίλυσης του “Μακεδονικού””, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το πολιτικό διαζύγιο της χρονιάς μέσω TV; Τσίπρας και Καμμένος λύνουν τις διαφορές τους στα studio

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Να αποκαλύψει ο Αλ.Τσίπρας ποιοι είναι οι «πρόθυμοι» βουλευτές



    ΣΧΟΛΙΑ